Monitoring – Stick-installatie

Als de omvormer aan staat, maar de stick niet, betekend dit hoogstwaarschijnlijk dat de stick niet correct in de omvormer is geïnstalleerd.

Verbind de Wi-Fi-stick met de corresponderende communicatie-interface op de omvormer gemarkeerd met ‘COM’.

• Zorg ervoor dat de groeven op de stick en de COM-poort van de omvormer zijn uitgelijnd.
  • Draai nooit de stick zelf maar alleen de zwarte ring om de connector. Als de stick zelf wordt gedraaid terwijl deze in de omvormer zit, kunnen de kabels in de stick kapot gaan.

Als het “PWR” lampje brand, maar het “COM” lampje niet;

1. Druk een keer kort op de knop aan de achterzijde van de stick. (Hiermee wordt geprobeerd een verbinding te forceren)
  2. Controleer de adresinstelling van de omvormer.

Als de Wi-Fi-stick met maar één omvormer is verbonden, moet het adres van de omvormer op “01” staan.

Om het omvormer adres te controleren, gebruik de omhoog en omlaag knoppen op de omvormer, ga naar Settings -> Set Address.

Dit adres wordt gebruikt om omvormers te identificeren als er meerdere omvormers op een stick zijn aangesloten.

Als de omvormer aan staat, de Stick correct is geïnstalleerd en het adres van de omvormer op “01” staat, is de stick mogelijk defect of zijn de interne kabels gebroken.

Probeer een andere stick te installeren en let daarbij op dat je de blauwe behuizing van de stick niet draait.