Voordat je begint

Installateurs worden sterk aangeraden om te controleren of de monitoring verbinding succesvol tot stand is gebracht voordat ze de locatie verlaten.

Je moet je zonnestroomsysteem opnieuw toegang geven tot je Wi-Fi-thuisnetwerk. Volg de stappen op Lokale Wi-Fi Connectie.

De monitoring stick wordt gevoed door stroom gegenereerd door zonnepanelen. Probleemoplossing moet overdag gebeuren.

De onderstaande stappen voor probleemoplossing zijn alleen van toepassing op de nieuwste monitoring apparaten met indicatielampjes en externe antenne.

De productcode is S2.WIFI-STICK-D

Monitoring Probleemoplossing Wizard

Brandt het rode ‘PWR’ lampje op de omvormer?

Nee. Los de stroomproblemen van de omvormer opJa. Ga naar stap 2

Branden de rode ‘PWR’ (power) en oranje ‘COM’ (communicatie) lampjes op de monitoring stick?

Nee. Los de installatieproblemen van de stick opJa. Ga naar Stap 3

Brandt het groene ‘NET’-lampje (serververbinding) op de monitoring stick?

Ja. Los de MyAutarco Setup opNee. Los de lokale verbinding op