MyAutarco-toegang voor eindklanten

Wanneer de initiële monitoring configuratie van een systeem is voltooid, wordt er een MyAutarco-webaccount aangemaakt voor de primaire eindgebruiker. De primaire eindgebruiker wordt weergegeven op de systeempagina en kan worden gewijzigd door naar Ontwerp -> Systeemeigenschappen te gaan.

Na de initiële Setup kunnen Dealers aanvullende eindgebruiker e-mails toevoegen vanuit de Systeempagina door te klikken op Asset Management -> MyAutarco toegang.

Ga naar Monitoring Setup voor de volledige details over het tot stand brengen van een werkende monitoring verbinding.

Alle gebruikers met toegang tot Helios hebben gelijktijdig toegang tot de lijst met systemen die door het Dealeraccount zijn geïnstalleerd.

Gebruikers moeten de machtigingen “Toegang tot MyAutarco” hebben ingeschakeld op het Helios-webaccount.