Verlengde garantie op omvormers

Vanaf 1 oktober 2020 zullen alle nieuwe offertes worden afgegeven met omvormers met 5 jaar standaardgarantie.

Het proces om te verlengen tot 10 of 15 jaar is zeer eenvoudig.

Om de garantie op uw omvormer te verlengen;

1. Navigeer in Helios naar het systeem waarvoor u de omvormergarantie wilt verlengen.
  2. Voeg de seriële ID’s toe voor de omvormers die u wilt uitbreiden op de pagina Ontwerp -> Omvormers.
    • Als u een offerte voor dit specifieke systeem hebt aanvaard, zullen de serie-ID’s automatisch de dag na de levering worden ingevuld.
  3. Ga in het submenu Systeem naar Middelenbeheer – Registratie.
  4. Selecteer de gewenste garantieperiode en klik op “Creëer Garantie Uitbreiding”
  5. Er zal een offerte worden gemaakt. Accepteer de offerte om uw Garantie-uitbreiding te bevestigen.

De prijzen zijn dezelfde voor alle klanten. Het zijn vaste kosten per serie omvormers.

U kunt de uitbreidingskosten bekijken door in de hoofdrubriek “Prijzen” te selecteren en vervolgens “Garantie-uitbreiding” te kiezen