Netaansluiting: Net Onderspanning (UN-GV)

De omvormer heeft een netspanning gedetecteerd die lager is dan het geselecteerde werkbereik van de netwerknormen.

De meest voorkomende oorzaak is dat een van de AC-aansluitingen is onderbroken of dat de netcode niet correct is ingesteld.

Hoge weerstand in het AC-circuit is een andere mogelijke oorzaak.

1. Controleer of de netstandaard correct is.
  2. Schakel de DC-schakelaar uit en meet de AC-spanningen.
  3. Komt het LCD-scherm van de omvormer overeen met de gemeten AC-waarden? Als dit niet het geval is, is er mogelijk een meetcircuit defect. Maak alstublieft een zaak/case aan.

Als alternatief kan een aangepaste netinstelling met een lagere spanningslimiet worden ingesteld met toestemming van de eigenaar van het nutsbedrijf of de faciliteit.

Dit is een omvormergestuurd probleem.

Probleemopbouw

Als de omvormer binnen 24 uur een enkel bericht met dit type alarm verzendt, wordt er een probleem gecreëerd.

Resolutie:

Als er een periode van 24 uur verstrijkt met een goede productie, en geen verdere alarmen, wordt het probleem automatisch opgelost.