Een project aanmaken in Helios

Een project biedt de mogelijkheid om offertes te maken die jij met jouw klanten kunt delen en materiaaloffertes om de totale hardwareoplossing van Autarco aan te schaffen.

Deze offertes en prijsopgaven worden gegenereerd op basis van PV-systemen die aan het project worden toegevoegd. In een PV-systeem ontwerp je PV-arrays, maak jij stringplannen, genereer jij opbrengstvoorspellingen, voer jij asset management-taken uit en nog veel meer.

Een project kan momenteel slechts 1 systeem bevatten, in de toekomst kan een project meerdere systemen bevatten. Als jij denkt dat dit een nuttige functie is, laat het ons dan weten.

Om een project aan te maken klik je op de knop ‘projecten’ en vervolgens op ‘nieuw project’.

De volgende stap is het invoeren van een projectreferentie. Dit wordt de “naam” van het project.

Na het aanmaken van een project is de volgende stap het ontwerpen van een systeem in het project.

Jij kunt ervoor kiezen om een “waarschijnlijkheid” in te voeren, dit helpt bij het algemene projectbeheer.

De waarschijnlijkheid wordt manueel bijgewerkt door Dealers en wordt getoond in de Projectenlijst waar jij kunt zien welke projecten bijna ondertekend zijn.

Als een project wordt ingevoerd via ons referral programma moet jij hier de verwijzingscode invoeren.

Meer informatie over het referral programma zal binnenkort beschikbaar zijn.

Als jij rechtstreeks specifieke artikelen wilt kopen, kun jij die rechtstreeks aan een project toevoegen zonder een systeem aan te maken.