MyAutarco toegang

Wanneer de initiële monitoring setup van een systeem is voltooid, wordt een MyAutarco webaccount aangemaakt voor de klant De naam van de klant wordt getoond op de systeempagina en kan worden gewijzigd door te klikken op Ontwerp en daarna Systeemeigenschappen.

Na de initiële Setup kunnen Dealers additionele e-mail adressen van klanten toevoegen vanaf de Systeem pagina door te klikken op Asset Management en vervolgens MyAutarco Access.

Wanneer nieuwe emailadressen worden toegevoegd, ontvangen deze direct een welkomstmail met daarin een wachtwoord voor de MyAutarco account.

Bezoek onze Monitoring Setup pagina voor alle informatie over hoe jij een werkende monitoring verbinding tot stand brengt.

Alle gebruikers met toegang tot Helios hebben tegelijkertijd toegang tot de lijst van systemen die door de dealeraccount zijn geïnstalleerd.

Gebruikers moeten “Toegang tot MyAutarco” rechten hebben in het Helios Web Account.