Systeemrapport

Om een systeemrapport te maken doorloop je de volgende stappen:  ga vanuit de systeempagina naar resultaten > systeemrapport.

Een systeemrapport geeft een korte samenvatting van de volgende onderwerpen:

• Inhoudsopgave
  • Samenvatting (Selecteer en upload een afbeelding om weer te geven boven de samenvatting om op te nemen in de PDF).
  • Module-indeling (Selecteer en upload een snapshot van de module layout om op te nemen in de PDF).
  • Bill of material (overzicht van materialen die in het project zijn opgenomen)
  • Opbrengst
  • Overzicht
  • Schaduwanalyse
  • Opbrengst per maand
  • Verwachte opbrengst
  • kWh Garantiegegevens
  • Energiebalans
  • Details per gebied
  • Business case (op te stellen onder Pv-systeem > Resultaten > financiële rekenmachine )
  • kWh Garantiegegevens

Alvorens een systeemrapport te genereren, is het belangrijk enkele stappen te volgen:

• Stap 1. Ga naar verwachte opbrengst en zorg ervoor dat Helios de opbrengst heeft berekend.
  • Stap 2. Ga terug naar het PV systeem, en selecteer > Omvormers controleer de suggestie die Helios heeft gedaan of selecteer uw voorkeur omvormer. (1 of 3 fase)
  • Stap 3. Voeg de Financiële berekening toe indien van toepassing.
  • Stap 4. Ga naar het systeemrapport en voeg foto’s / screenshots toe waar van toepassing

U kunt de volgorde van de onderwerpen wijzigen door op de groene balk aan de linkerkant te klikken. Het is ook mogelijk om elk onderwerp afzonderlijk te selecteren of te deselecteren.

Klik nu op > genereren of > annuleren in het systeemrapport. Het systeemrapport wordt aangemaakt en is te vinden in het PV-systeem onder documenten.