Klantenprofiel

Jij kunt jouw “Profiel” in de hoofdheader openen vanuit elke locatie in Helios.

De Helios Profiel pagina toont uw eigen bedrijfsinformatie, inclusief contactgegevens en een besteloverzicht.

Afhankelijk van welke functies worden gebruikt, ziet het profiel er ongeveer zo uit:

Jouw profiel bevat;

• Informatie over jouw bedrijf
  • MyAutarco contactgegevens
  • Veelgebruikte (e-mail) adressen
  • Gecontracteerde installateurs
  • Uw bedrijfslogo’s
  • Sjablonen en lettertypes om gemakkelijk offertes te maken voor jouw klanten
  • Inloggegevens van personeel dat toegang tot Helios heeft, Zie Web Accounts

Om het adres te wijzigen, kun jij de edit knop rechtsboven kiezen waar staat -> Adressen.

Je kunt zelf bepalen welk adres moet worden gebruikt voor standaard materiaalleveringen aan jouw magazijn (Standaardverzending) en jouw geregistreerd bedrijfsadres (Standaardfactuur).

Je kunt hier zoveel (post/email) adressen toevoegen als je wilt. Deze zullen allemaal worden weergegeven als mogelijke afleveradressen voor offertes.

Tenzij Autarco service en onderhoud verleent. zien eindklanten de contactgegevens die jij hier opgeeft wanneer zij inloggen op MyAutarco.

Verder kan jij op de profielpagina een gecontracteerde installateur toevoegen. Deze installateur kan de kenmerken van al uw projecten inzien, bijvoorbeeld engineering en materiaallijst.

Een gecontracteerde installateur kan ook op projectniveau worden toegevoegd.

U kunt twee bedrijfslogo’s uploaden die worden gebruikt op rapporten die u vanuit Helios genereert, zoals offertes voor eindgebruikers en systeemrapporten.

• Logo voor gebruik op witte achtergronden
  • Logo voor gebruik op donkere achtergronden.

Afbeeldingen moeten jpg, png of gif zijn. Max 2MB bestandsgrootte.

Wanneer je offertes maakt voor klanten, wil je natuurlijk dat deze voldoen aan jouw huisstijl.

In Helios kun je de kleur(en), lettertypes en teksten volledig aanpassen naar jouw wensen. Zo creëer je met gemak een professionele offerte voor jouw klanten.

Deze functionaliteit is (nu nog) beperkt toegankelijk. Neem contact op met jouw Autarco vertegenwoordiger als jij nog geen toegang hebt.

Zie Eindklant aanbiedingen voor meer informatie.