Helios Web Accounts

Als jij actief bent in Helios, heb jij tenminste één gebruikers account. Het kan nuttig zijn om collega’s, werknemers of zakenpartners toegang te geven.

Dit kan jij doen door naar jouw profielpagina te gaan in Helios. In de rechterbovenhoek kun jij als admin de gebruikersinstellingen beheren. Hier kun jij meerdere gebruikers toevoegen.

Als je een nieuwe gebruiker toevoegt kun jij selecteren met  welke functionaliteiten in Helios deze gebruiker kan werken. Voorbeelden hiervan zijn:

• Toegang tot MyAutarco
  • Registratie van het systeem
  • Monitoring setup
  • Aankoopprijzen en prijsopgaven bekijken
  • Inkoopoffertes aanvaarden
  • Geavanceerde omvormer instellingen