Voor u begint

Installateurs wordt ten zeerste aanbevolen te controleren of de bewakingsverbinding met succes tot stand is gebracht voordat zij de locatie verlaten.

Nieuwe klanten die nog geen bewaking hebben laten instellen, worden doorverwezen naar de installerende dealer.

U moet het zonnesysteem weer toegang geven tot uw Wi-Fi thuis. Volg de stappen bij Lokale Wi-Fi-verbinding.

Het bewakingsapparaat werkt op stroom die door de zonnepanelen wordt opgewekt. Het oplossen van problemen moet overdag gebeuren.

De onderstaande stappen voor het oplossen van problemen zijn alleen van toepassing op de nieuwste bewakingsapparaten met indicatielampjes en externe antenne.

De productcode is S2.WIFI-STICK-D

Wizard monitoring probleemoplossing

Brandt het rode lampje “PWR” (power) op de omvormer?

Nee. Problemen met het vermogen van de omvormer oplossenJa. Ga naar stap 2

Zijn de rode “PWR” (power) en oranje “COM” (communication) lampjes op de controlestick aan?

Nee. Problemen met de Stick-installatie oplossenJa. Ga naar Stap 3

Brandt het groene lampje “NET” (serververbinding) op het bewakingsapparaat?

Ja. Oplossen MyAutarco SetupNee. Lokale verbinding oplossen