Bewaking – Stick Installatie

Als de omvormer aan staat, maar de stick heeft geen stroom, dan is de stick hoogstwaarschijnlijk niet goed in de omvormer geïnstalleerd.

Sluit de Wi-Fi-stick aan op de overeenkomstige communicatie-interface op de omvormer, gemarkeerd met ‘COM’.

• Zorg ervoor dat de groeven op de stick en de COM-poort van de omvormer op één lijn liggen.
  • Draai nooit aan de stick zelf, maar alleen aan de zwarte ring rond de connector. Als de stick zelf wordt gedraaid terwijl hij in de omvormer zit, kunnen de kabels in de stick breken.

Als het lampje “PWR” brandt, maar het lampje “COM” uit is;

1. Druk eenmaal kort op de knop op de achterkant van de Stick. (Dit zal proberen om een verbinding te forceren)
  2. Controleer de adresinstelling van de omvormer.

Als de Wifi Stick slechts een enkele omvormer bewaakt, dan moet de Inverter Address instelling “01” zijn. Om het adres van de omvormer te controleren, gebruikt u de toetsen omhoog en omlaag op de omvormer, ga naar Instellingen -> Set Address.

Dit adres wordt gebruikt om omvormers te identificeren wanneer er meerdere omvormers door één apparaat worden bewaakt.

Als de omvormer is ingeschakeld, de stick correct is geïnstalleerd en de adresinstelling ’01’ is, dan is de stick mogelijk defect of zijn er interne kabels gebroken.

Probeer een andere stick te installeren en let daarbij goed op dat u de blauwe behuizing van de Monitoring stick niet verdraait.