Schouwformulier

Het schouwformulier is toegankelijk vanaf de systeempagina onder het menu Ontwerp.

In het schouwformulier zijn reeds gegevens ingevuld op basis van de bestaande digital twin en het formulier biedt de mogelijkheid om foto’s en opmerkingen toe te voegen met behulp van een tablet of smartphone.

Eventueel kunnen digitaal handtekeningen worden vastgelegd en vervolgens wordt het hele schouwformulier als pdf-bestand opgeslagen als document in Helios.